Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, mesaj de 1 decembrie

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a transmis României un mesaj de felicitare cu ocazia aniversării Zilei Naționale.

Într-o scrisoare adresată omologului său român Klaus Iohannis, Președintele Erdoğan a menționat semnifcația anului 2018 pentru cele două țări care aniversează 140 de ani de relații diplomatice. Președintele a salutat nivelul dialogului politic dintre cele două state aliate și parteneri strategici și și-a exprimat încrederea că relațiile de prietenie dintre România și Turcia se vor consolida și mai mult în viitorul apropiat și vor contribui la stabilitatea regională.

Într-un mesaj de felicitare adresat Prim-Ministrului Dăncilă, Președintele Erdoğan și-a exprimat satisfacția cu privire la vizita oficială care a avut loc în Turcia în 15 octombrie 2018 și convingerea că relațiile celor două state vor fi aprofundate în viitorul apropiat.

Mesaje de felicitare au fost transmise autorităților române și din partea Președintelui Marii Adunări Naționale, miniștrilor și autorităților locale.

0 Paylaşımlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir