HAMDİ YILMAZ-Ce este această ură?

Cei care nu cunosc armata turcă, Turcia și turcii se uită la înțelegerea semnată între Turcia și USA în legătură cu Siria și se jelesc.

Spun “Turcia a luat tot ce e vrut” și se jelesc.

Unul dintre ei este Cristian Unteanu, unul dintre colegii scriitori ai ziarului Adevărul din România.

Este necesar să le reamintim des: atâta timp cât onoarea, proprietatea și pământul (patria) nu sunt atinse, niciun rău nu va veni din partea turcilor.

Dar astăzi, s-au pus ochii pe pământul turcilor. În astfel de cazuri, ochii turcilor nu văd lumea.

În cazul în care Turcia a câștigat într-adevăr cu aceea înțelegere, aceasta este rezultatul soldaților turci din această zonă și pentru că cei de la masa cunosc turcii.  

Pe scurt este suficient să ne uităm la ce s-a întâmplat înainte și după mișcarea de pace din Cipru din 1974 și ce s-a întâmplat după 1920.

Să ne întoarcem la Unteanu!

Piciorul românesc al FETÖ în anul 2013, a dus 35 de membri a-I prezei românești la Istanbul sub îndrumarea miresei sale Andreea Marin și I-a găzduit timp de o săptămână, le-a dăruit ceasuri scumpe. .

După lovitura de stat sângeroasă, nereușită din data 15 iulie 2016 instruită de către echipa lui FETO care sustrăgeau întrebările de la examen, noi am început să mâncăm iaurtul suflând.

De aceea vreau să-l întreb pe Unteanu:

Dumneavoastră sunteți unul dintre cei 35 de personae găzduite de către ziarul Zaman în Istanbul? Sau ați avut vreo legătură cu Fundația pentru o Societate Deschisă a lui Soros?

Acest Cristian Unteanu în articolu numit „Cine a câștigat, Turcia, SUA sau Rusia?“ convertește în întrebare declarația lui Trumph „o zi mare pentru civilizație“ și spune „o zi mare pentru civilizație?“

Bu Cristian Unteanu, “Kim kazandı, Türkiye, ABD veya  Rusya?” başlıklı yazısında Trump’ın “medeniyet için harika bir gün” ifadesini soruya dönüştürerek, “‘medeniyet için harika bir gün’ mü?” diyor

În tot articolul său scrie numele ministrului de externe Mevlüt Çavuşoğlu ca fiind ‘Mehmet Çavuşoğlu’ și a scris „Cavusoglu a fost foarte deschis la conferință de presă din Ankara, declarând că «partea americană, a acceptat nevoie de o zonă de securitate a Turciei pentru a proteja interesele securității Turciei.»“.

Ziaristul Adevarului, Cristian Unteanu, care nu dă atenție la scrierea corectă a numelor celor străini a scris în articol: Statusul zonei de Securitate cunoscută care urmează să fie înghițită de către Turcia.

Turcia nu a pus ochii pe nici o bucată de pământ care aparține un altui stat. Ba dimpotrivă de ani de zile cei care administrează Turcia striga: Retrageți-vă teroriștii pe care îi hrăniți de la granițele noastre!

Unteanu nu știe acest lucru? Nu a auzit niciodată, nu a citit? Sau I-au fost orbiți ochii de darurile de la FETO și Soros?

Noi nu avem cum să știm acest lucru!

Mai ales că și-a sfârșit articolul cu propozițiile „Deocamdată muntele s-a micșorat și s-a născut un șoarece cu o viață programată de 120 de ore. Armatele rămân pe loc, armăturile vin deja în două direcții, dar nu se trage în acest moment. Și nimeni nu poate spune că acesta este începutul păcii. Și, în realitate, nu există niciun munte, doar o pisică și un șoarece. Vreau să vă imaginați în ce situație s-a transformat.’’ Și a pus o poză cu o pisică cu șoarece în gură.

Ce este această ură?

Sunt foarte curios de ce nu ai vărsat aceași ură și ambasadorului rus care a spus în ajunul anului nou ‘’ Românii ar trebui să ne mulțumească pentru că am salvat România de fașistul Hitler! ”.

0 Paylaşımlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir